Logo školy

Studijní materiály EU - peníze školám

Technologie - Stravovací a ubytovací služby


Název tématu
VY_32_INOVACE_81_Předběžná_příprava_potravin_rostlinného_původu [PDF, 695 kB]
VY_32_INOVACE_82_Předběžná_příprava_potravin_živočišného_původu [PDF, 857 kB]
VY_32_INOVACE_83_Vaření [PDF, 661 kB]
VY_32_INOVACE_84_Dušení [PDF, 551 kB]
VY_32_INOVACE_85_Pečení_zapékání [PDF, 622 kB]
VY_32_INOVACE_86_Smažení [PDF, 639 kB]
VY_32_INOVACE_87_Polévky [PDF, 651 kB]
VY_32_INOVACE_88_Přílohy [PDF, 802 kB]
VY_32_INOVACE_89_Bezmasé_pokrmy [PDF, 696 kB]
VY_32_INOVACE_90_Jednoduché_moučníky [PDF, 602 kB]
VY_32_INOVACE_91_Složité_moučníky [PDF, 917 kB]
VY_32_INOVACE_92_Omáčky [PDF, 755 kB]
VY_32_INOVACE_93_Pokrmy_z_mletého_masa [PDF, 595 kB]
VY_32_INOVACE_94_Pokrmy_na_objednávku [PDF, 686 kB]
VY_32_INOVACE_95_Předkrmy [PDF, 515 kB]
VY_32_INOVACE_96_Rosol_aspik [PDF, 669 kB]
VY_32_INOVACE_97_Majonéza [PDF, 535 kB]
VY_32_INOVACE_98_Plněná_vejce_ovoce_zelenina [PDF, 761 kB]
VY_32_INOVACE_99_Obložené_chlebíčky_kanapky_chťovky [PDF, 727 kB]
VY_32_INOVACE_100_Obložené_mísy [PDF, 570 kB]
Publicita projektu